VIP & Butler Academy Belgium

Teaching service, Achieving Perfection

Opleidingen & workshops

VIP & Butler Academy organiseert complete en praktijkgerichte opleidingen en trainingen om als service professional toe te treden tot de exclusieve, gesloten en discrete wereld van butlers. Daarnaast organiseren wij ook workshops en masterclasses. Ideaal om u te verdiepen in een van uw passies, als investering in uzelf of als verbreding van uw professionele vaardigheden. Ook bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht voor teambuilding activiteiten.

De Academy for Butler & Lifestyle Management is een butlerschool die intensieve butlertrainingen aanbiedt voor wie de ambitie heeft om een professionele en zelfs internationale carrière uit te bouwen als elite-butler. Voor service professionals, organisaties en bedrijven of andere geïnteresseerden organiseert de Academy ook workshops, masterclasses en teambuildings.

Interesse in een van onze trainingen of workshops? Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen dat hoort bij de specifieke training of workshop. Wenst u een opleiding op maat of on-site training, aarzel dan niet om ons te contacteren.

butlerinitiatie, hotelbutler, junior butler, senior butler, privé jet VIP cabin crew / flight attendant, VIP huishoudhulp, huishoudmanager

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?

Schrijf je hier in.