Fysieke butler training  - 4 weken

Fysieke butler training - 4 weken

Een butler wordt in de praktijk dagelijks geconfronteerd met onverwachte wendingen, speciale wensen en andere uitdagingen. Een optimale fysieke conditie is vereist om als butler dagdagelijks doelgericht en succesvol om te gaan met de uitdagingen van deze veeleisende job. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Tijdens onze fysieke butlertraining legt u fysieke proeven af onder leiding van onze personal coach. Gedurende vier weken legt u een trainingsparcours af waarna u een certificaat wordt overhandigd.

De training begint met een volledige bodyscan in een sportmedisch centrum. U krijgt een eerlijke analyse en een persoonlijk voedingsadvies. In overleg bepalen we de eerste doelstellingen en met een duidelijk en haalbaar stappenplan kunt u uw persoonlijk doel nastreven tijdens de vier weken durende training.

Deze training van 4 weken bevat verschillende motiverende en uitdagende proeven. Het is een combinatie van drill workouts, teamwork challenges, intervaltrainingen, duotrainingen, circuittrainingen en yoga. Het afwisselende, sportieve aanbod is erop gericht om u fysiek én mentaal op een hoger niveau te brengen. Daarom geniet u tijdens de opleiding ook van een professionele begeleiding door onze voedingscoach.

Op het einde van de opleiding nodigen we u opnieuw uit in ons sportmedisch centrum voor een full body scan. We evalueren uw fysieke progressie en leggen uw engagement vast. Een geslaagde opleiding wordt beloond met een waardevol certificaat.

Wie het volledige opleidingstraject doorloopt, d.w.z. theoretische opleiding + fysieke butlertraining + hotelbutler of junior butler of senior butler, die krijgt een contract aangeboden bij VIP & Butler Services. Uiteraard kunt u de opleidingen ook afzonderlijk volgen, maar een contract van VIP & Butler Services is enkel weggelegd voor wie de volledige cyclus succesvol doorloopt.

Start volgende opleiding: op aanvraag
Duur: 4 weken
Certificaat: Ja
Investering: € 1500

Fysieke butler training  - 4 weken

Wilt u zich inschrijven voor het drill camp?

Vul dan dit formulier in