Nieuws en blogs

Nieuws & blogs

Academie voor butlers en lifestyle managers

06/09/2018 - 12:58

Lees meer

Topschool voor butlers

03/09/2018 - 11:31

Dat Kristiaan Polgar van VIP & Butler Services uitblinkt in het bijstaan van zijn klanten wereldwijd, leverde hem al onder meer erkenningen op van The Britisch Chauffeur Guild, The Knights of Wine Society en The International Institute of Modern Butlers. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar hooggekwalificeerd personeel richt hij nu de Academy for Butler & Lifestyle Management op in Beernem.

Lees meer
Academy for Butler & Lifestyle Management

Niet zomaar een butlerschool

10/08/2018 - 14:07

Op zoek naar een goede butleropleiding? Even googelen levert tal van hits op. Keuze genoeg, zou je denken. Toch is enige voorzichtigheid geboden. Om echt aan de slag te gaan als professioneel butler heb je de juiste skills en kennis nodig. De Academy for Butler & Lifestyle Management biedt wat je zoekt: praktijkgerichte en doorgedreven butleropleidingen die je in korte tijd klaarstomen voor een kwaliteitsvolle job als service professional. Er start trouwens een nieuwe lessenreeks op 3 september 2018. Interesse? Lees hieronder wat de Academy zo anders maakt.

Lees meer

VIP & Butlerservices start eigen Academy op

10/07/2018 - 14:23

Een 125-tal hotels doen regelmatig een beroep op butlerservices. Dat zegt hoofdbutler Kristiaan Polgar van het in Oostkamp gevestigde VIP & Butler Services. Mede door de snel stijgende vraag naar personal assistants of andere dienstvormen zal in de toekomst dan ook zelf nieuw hooggekwalificeerd personeel klaargestoomd worden via de kersvers opgerichte Academie voor Butler & Lifestyle Management (ABLM)

Lees meer

Butler worden? Ga naar Academy

31/05/2018 - 13:39

In Beernem start een nieuwe opleiding voor butlers en persoonlijke assistenten. Het is de vaak bekroonde butler Kristiaan Polgar die samen met zijn vennoot Fernando Pauwels de Academy opstart. "Er is een tekort aan goed geschoold personeel", vinden ze. In veertien weken krijg je er alle kneepjes van het vak aangeleerd. Prijskaartje van de opleiding: zo'n 9000 euro.

Lees meer