Privéopleiding - Opleiding op maat

Opleiding VIP huishoudhulp - 2 weken

Een VIP housekeeper is niet zomaar een poetshulp. Hij of zij werkt in exclusieve settings en moet rekening houden met hoge standaarden in de dagelijkse taken. Deze opleiding geeft je de noodzakelijke knowhow om aan de slag te gaan als VIP huishoudhulp.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die als VIP huishoudhulp aan de slag wil gaan in een hotelsetting of een privéhuishouden.

Sommige huishoudens of hotels vereisen een ander niveau van huishoudhulp. Aan de basis blijft het natuurlijk onderhoud en poetsen, maar door het type interieur en omgeving worden er andere, hogere vereisten gesteld aan uw kennis. U moet bijvoorbeeld weten hoe u moet omgaan met hoogstaande materialen zoals marmer, porselein, kunstwerken, enz. U moet weten hoe u correct gespecialiseerde poetsmiddelen moet toepassen.

Uiteraard wordt er van u ook verwacht dat u op een subtiele manier een volwaardige rol speelt in het huishouden. Dikwijls zal u deel uitmaken van een groter serviceteam geleid door een huishoudmanager of hoofdbutler.

Tijdens deze opleiding van twee weken gaan we dieper in op meer dan 150 onderwerpen waarvan we overtuigd zijn dat u deze moet beheersen om elke dag op het hoogste niveau te presteren. Hierna bent u klaar om aan de slag te gaan als VIP huishoudhulp.

Soort: theorie + praktijk
Duur: 2 weken
Certificaat: ja
Investering: € 2.250
Optie: lichte lunch + dranken (koffie, thee, water, fruitsap)

Interesse om opgeleid te worden als VIP huishoud(st)er?

Schrijf u hier in voor deze intensieve opleiding